Rijlessen Rotterdam (SCHAKEL)

Wil je ook snel en voordelig je autorijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool Driving Control aan het juiste adres!

De beste rijschool in Rotterdam en omstreken. Wij beginnen met een proefles zodat de kandidaat kennis maakt met de instructeur en de auto. Je rijdt met een vaste instructeur en altijd met hetzelfde auto zodat je altijd een vertrouwd gevoel hebt. Al onze instructeurs zijn gespecialiseerd om hoogkwalitatief les te geven, waarbij wij rekening houden met jouw wensen en ervaringen.

LES OP MAAT

OOK IN DE AVOND & WEEKENDEN

BETALING IN TERMIJNEN MOGELIJK

Brons

12 AUTORIJLESSEN

1 praktijk examen

€ 720

Zilver

20 AUTORIJLESSEN

1 praktijk examen

€ 1000

Goud

30 AUTORIJLESSEN

1 praktijk examen

1350

Platina

40 AUTORIJLESSEN

1 praktijk examen

€ 1700

Praktijk examen€ 250,-
Tussentijdsetoets€ 200,-
Bnor examen€ 290,-
Faalangst examen€ 300,-
Losse les€ 40,-

Wil je liever automaat rijlessen in Rotterdam volgen? Klik dan hier voor meer informatie over onze automaat rijlessen en tarieven.

Bij #1 Rijschool Driving Control Rotterdam werken wij met verschillende pakketten. In alle pakketten zit het CBR praktijkexamen inbegrepen. Onze rijlessen duren 50 minuten per les. Wij verzorgen de lessen in blokken van 100 minuten (twee lessen), omdat wij uit ervaring weten dat je dan meer leert en sneller je rijbewijs zult halen.

Het verschilt per kandidaat hoeveel lessen er nodig zijn voordat je klaar bent voor je rijexamen. Gemiddeld aantal lessen voor een auto rijbewijs (schakel) varieert tussen de 25 en 45 rijlessen.

Ben je gezakt bij je vorige rijschool? Heb je een opfriscursus nodig of twijfel je om een andere reden en wil je graag een frisse start maken? Dan ben je uiteraard ook welkom bij Rijschool Driving Control Rotterdam.

Hierbij raden wij aan om gebruik te maken van ‘brons’ pakket.

Ben jij het ook zat om te wachten op het openbaar vervoer of in de kou op je fiets te stappen? Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor een proefles bij de beste rijschool van Rotterdam!
Rijschool Driving Control Rotterdam staat klaar voor iedereen die snel of op eigen tempo een autorijbewijs wil halen.
In Rotterdam hebben wij verschillende instructeurs die jou kunnen begeleiden om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor je autorijbewijs. Rijschool Driving Control in Rotterdam houdt van een professionele aanpak, waarbij jij centraal staat. Met onze enthousiasme en kennis ben je binnen no- time klaar voor je praktijkexamen! Wij geven autorijles in Rotterdam en omstreken

Wij starten met een proefles zodat jij daarna zelf een vrijblijvende keuze kan maken of je een goed gevoel hebt bij de rijschool en natuurlijk of de rijschool past bij jouw voorkeur en wensen. Daarnaast kan de rijinstructeur een persoonlijke lesadvies uitbrengen. Je weet dan direct welke pakket en hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs succesvol te kunnen behalen.

Blauw logo Rijschool driving control Rotterdam

Wilt u zonder zorgen van uw vrijheid en leven genieten? Haal dan nu snel en voordelig uw rijbewijs! Hiervoor bent u bij rijschool Driving Control aan het juiste adres.

Contact

Gerrit van de lindestraat 71D
3022 TE Rotterdam
06 39358478
info@rijschooldrivingcontrol.nl
Iban: NL95INGB008219351
KvK: 71127143
Btw: 207948379B01
CBR: 3431F1

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag t/m zondag 12:00 – 17:00
Alleen langskomen op afspraak