Motorrijles Rotterdam

Wil je ook snel en voordelig je motorrijbewijs halen? Dan ben je bij motor Rijschool Driving Control Rotterdam aan het juiste adres! Wij zijn een rijschool met een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn zeer enthousiast en barsten van kennis over het verkeer die zij graag met jou willen delen. De locatie van motor Rijschool Driving Control Rotterdam is dicht bij CBR, waardoor wij doelgericht les kunnen geven m.b.t de examenroutes. Bij ons mag je voor de rijlessen gratis gebruik maken van de benodigde kleding, helm en handschoenen.

Wil jij in de zomer al heerlijk genieten op de motor en touren door heel nederland? Wacht dan niet langer en haal dan zo snel mogelijk je motorrijbewijs bij Rijschool Driving Control Rotterdam
Bij onze motor Rijschool Rotterdam is het mogelijk om een all-in-one spoedcursus te volgen en binnen 1 of 2 weken te slagen voor je motorrijbewijs! Kijk voor meer informatie naar onze pakketmogelijkheden.

De beste motor rijschool in motorijlessen in Rotterdam en omstreken We beginnen met een proefles zodat de kandidaat de instructeur en de motor leert kennen. Je rijdt met een vaste instructeur en altijd met hetzelfde motor zodat je een vertrouwd gevoel hebt. Al onze instructeurs zijn gespecialiseerd om jou hoogkwalitatief les te geven, waarbij wij rekening houden met jouw wensen en ervaringen.

LES OP MAAT

OOK IN DE AVOND & WEEKENDEN

BETALING IN TERMIJNEN MOGELIJK

Brons

12 MOTORRIJLESSEN

€ 480

Zilver

20 MOTORRIJLESSEN

1 AVB praktijk examen
1 AVD praktijk examen

€ 1200

Goud

30 MOTORRIJLESSEN

1 AVB praktijk examen
1 AVD praktijk examen

€ 1600

Platina

40 MOTORRIJLESSEN

1 AVB praktijk examen
1 AVD praktijk examen

€ 1900

AVD examens € 250,-
AVB examens € 150,-
Tussentijdsetoets € 200,-
Bnor examen € 290,-
Faalangstexamen € 290,-
Losse les € 42,50

Bij de #1 beste motorrijschool van Rotterdam werken wij met verschillende pakketten. In bijna alle pakketten is zowel AVB als AVD examen inbegrepen. Onze rijlessen duren 50 minuten per les. Wij geven lessen normaliter in blokken van 100 minuten (twee lessen). Het verschilt per kandidaat hoeveel lessen er nodig zijn voor je klaar bent voor je rijexamen. Gemiddeld aantal lessen voor een motorrijbewijs varieert tussen 15 en 40 lessen.

Ben je gezakt bij je vorige rijschool? Heb je een opfriscursus nodig of twijfel je om een andere reden en wil je graag een frisse start maken? Dan ben je uiteraard ook welkom bij Rijschool Driving Control Rotterdam. Hierbij raden wij aan om gebruik te maken van ‘brons’ pakket.

Voor het behalen van je motorrijbewijs dien je drie examens af te leggen bij het CBR:
• Theorie-examen (ATH),
• Voertuigbeheersing (AVB),
• Verkeersdeelname (AVD).

Voor het examen voertuigbeheersing (AVB) heb je geen theoriecertificaat nodig INDIEN je in het bezit bent van een autorijbewijs (B).
Heb je nog geen autorijbewijs en wil je meteen beginnen met motorlessen? Dan is dit zeker mogelijk! Enkel voor het afleggen van het AVB- examen bij het CBR is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldige motortheorie certificaat. Voor het laatste examen van de motoropleiding (Verkeersdeelname AVD) ben je wel verplicht om in bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat.

Bij Rijschool Driving Control Rotterdam kan je je rijbewijs halen op je eigen tempo of met een spoedcursus. Wij bieden namelijk spoedcursussen aan waarbij je binnen 1 of 2 weken kunt slagen.
De meeste kandidaten slagen in 1x bij ons en dat willen wij graag zo houden! Wij werken daarom alleen met de beste instructeurs in Rotterdam. De locatie is centraal gevestigd in Rotterdam (Gerrit van de lindestraat 71D).
Wij maken gebruik van een ruime en goede oefen locatie voor (AVB) lessen waar je alle vaardigheden kwalitatief leert beheersen. De afstand van de rijschool naar oefen locatie is ongeveer 6 minuten, hierdoor verlies je geen lestijd en heb je de ruimte om alle vaardigheden goed te oefenen.

Voertuigbeheersing (AVB) –
Voertuigbeheersing bestaat uit twaalf opdrachten verdeeld in vier clusters (achteruitparkeren, verrichtingen bij lage snelheid, verrichtingen bij hoge snelheid en rem- oefeningen).
In elke cluster is er 1 oefening verplicht, daarnaast doe je in de cluster: 1 verrichting bij lage snelheid en 1 bij hoge snelheid, remmen en nog een andere oefening die de examinator uit kiest.
In totaal moet je zeven opdrachten uitvoeren, waarvan je vijf opdrachten met een voldoende moet behalen om te slagen. Ook is het belangrijk om te weten dat twee onvoldoendes niet uit dezelfde cluster mogen zijn. Alle oefeningen tellen mee en mogen 1 keer herkanst worden.

Verkeersdeelname (AVD) –
Voor het examen verkeersdeelname (AVD) begint wordt er eerst gevraagd naar je identiteitsbewijs. Vervolgens wordt er een ogentest afgenomen, waarbij je de kenteken leest van een stilstaande auto op ongeveer 25 meter afstand. Vervolgens worden er een aantal vragen gesteld over de motor.
Het rijexamen duurt ongeveer 35 minuten. De examinator rijdt in zijn auto achter je aan. Naast de examinator zit jouw eigen rijinstructeur die via de communicatieapparatuur de route doorgeeft. De examinator kijkt of jij veilig en zelfstandig rijdt. Daarbij let hij onder andere op je kijkgedrag, plaats op de weg, toepassen van verkeersregels en beheersing van het voertuig.

Rijbewijs: Theorie- examen vanaf: Rijlessen vanaf: Praktijkexamens vanaf:
Rijbewijs A1 17 jaar 17 jaar 18 jaar
Rijbewijs A2 17 jaar 20 jaar 20 jaar
Rijbewijs A2 n.v.t. 19 jaar 20 jaar
Rijbewijs A 17 jaar 21 jaar 24 jaar
Rijbewijs A (rijbewijs A2 meer dan 2 jaar in het bezit) n.v.t 21 jaar 22 jaar
Rijbewijs A met code 80* 17 jaar 21 jaar 21 jaar
Rijbewijs A met code 80* (rijbewijs A2 minder dan 2 jaar in het bezit) n.v.t 21 jaar 21 jaar
Geslaagd bij Rijschool driving control – Rijbewijs halen in Rotterdam
Sxteen

Persoonlijk en toegewijd om ervoor te zorgen dat je je rijbewijs haalt op je eigen tempo maar tegelijkertijd toch zo snel mogelijk. Duidelijke en uitdagende lessen. al om al de beste rijschool! In 1x Geslaagd. Bedankt voor alles bro!

Geslaagd bij Rijschool driving control – Motor Rijbewijs halen in Rotterdam
Will

Afgelopen maand heb ik mogen lessen bij Rijschool Driving Control. Kai is een super relaxte instructeur die de tijd voor je neemt en alles goed uitlegt. Ik heb een prima tijd met hem gehad.

Geslaagd bij Rijschool driving control – Motor Rijbewijs halen in Rotterdam
Sjaf Broederliefde

Rijschool Driving Control is the way to go. Ik heb een hele goeie tijd gehad bij de lessen. De instructeur was duidelijk en straight to the point maar er was ook ruimte voor een beetje lol en humor af en toe. Voor mij de perfecte combinatie waardoor ik dus ook voor al me examens in één keer ben geslaagd. Dus geloof me op me woord het is zeker een aanrader. Bedankt voor de fijne tijd het was me een genoegen.

Wij starten met een proefles zodat jij daarna zelf een vrijblijvende keuze kan maken of je een goed gevoel hebt bij de rijschool en natuurlijk of de rijschool past bij jouw voorkeur en wensen. Daarnaast kan de rijinstructeur een persoonlijke lesadvies uitbrengen. Je weet dan direct welke pakket en hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs succesvol te kunnen behalen.

Blauw logo Rijschool driving control Rotterdam

Wilt u zonder zorgen van uw vrijheid en leven genieten? Haal dan nu snel en voordelig uw rijbewijs! Hiervoor bent u bij rijschool Driving Control aan het juiste adres.

Contact

Gerrit van de lindestraat 71D
3022 TE Rotterdam
06 39358478
info@rijschooldrivingcontrol.nl
Iban: NL95INGB008219351
KvK: 71127143
Btw: 207948379B01
CBR: 3431F1

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag t/m zondag 12:00 – 17:00
Alleen langskomen op afspraak