Scooter rijbewijs Rotterdam

Wil jij ook binnen 1 dag je bromfietsrijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool Driving Control Rotterdam aan het juiste adres!
Of je nu het scooter rijbewijs wilt gaan halen om snel naar school, werk of sport te gaan of om lekker te gaan touren, scooter rijden doe je altijd met plezier! Geniet van het heerlijke vrije gevoel wat scooter rijden je geeft!
Wij zijn een rijschool met een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn zeer enthousiast en barsten van kennis over het verkeer die zij met jou willen delen. Wacht niet langer en haal nu goedkoop en snel je scooterrijbewijs binnen 1 dag!

Daarnaast is de locatie van Rijschool Driving Control Rotterdam dichtbij CBR, waardoor wij doelgericht les kunnen geven m.b.t .de examenroutes. Bij ons mag je voor de rijlessen gratis gebruik maken van de benodigde kleding, helm en handschoenen. Wij zijn een rijschool met een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn zeer enthousiast en barsten van kennis over het verkeer die zij graag met jou willen delen. De locatie van Rijschool Driving Control Rotterdam is dichtbij CBR, waardoor wij doelgericht les kunnen geven m.b.t de examenroutes.

De beste rijschool in Rotterdam en omgeving. Je rijdt met een vaste instructeur zodat je een vertrouwd gevoel hebt. Al onze instructeurs zijn gespecialiseerd om jou hoogkwalitatief les te geven, waarbij wij rekening houden met jouw wensen en ervaringen.

RIJLES OP MAAT

OOK IN DE AVOND & WEEKENDEN

BETALING IN TERMIJNEN MOGELIJK

Brons

2 BROMFIETSRIJLESSEN

1 Praktijkexamen

€ 265

Zilver

4 BROMFIETSRIJLESSEN

1 Praktijkexamen

€ 330

Goud

6 BROMFIETSRIJLESSEN

1 Praktijkexamen

€ 395

Platina

8 BROMFIETSRIJLESSEN

1 Praktijkexamen

€ 460

Examen CBR € 200,-
Losse les € 35,-

Bij de 1# beste Rijschool van Rotterdam werken we met verschillende pakketten. In alle pakketten zit het CBR praktijk examen inbegrepen. Onze rijlessen duren 50 minuten per les. Wij geven de rijlessen normaliter in blokken van 100 minuten (twee lessen) . Het verschilt per kandidaat hoeveel lessen er nodig zijn voordat je klaar bent voor je rijexamen. Gemiddeld aantal lessen voor een bromfietsrijbewijs (AM) varieert tussen 4 en 8 lessen, die op 1 dag gepland kunnen worden.

Geslaagd bij Rijschool driving control – Rijbewijs halen in Rotterdam
Sxteen

Persoonlijk en toegewijd om ervoor te zorgen dat je je rijbewijs haalt op je eigen tempo maar tegelijkertijd toch zo snel mogelijk. Duidelijke en uitdagende lessen. al om al de beste rijschool! In 1x Geslaagd. Bedankt voor alles bro!

Geslaagd bij Rijschool driving control – Motor Rijbewijs halen in Rotterdam
Will

Afgelopen maand heb ik mogen lessen bij Rijschool Driving Control. Kai is een super relaxte instructeur die de tijd voor je neemt en alles goed uitlegt. Ik heb een prima tijd met hem gehad.

Geslaagd bij Rijschool driving control – Motor Rijbewijs halen in Rotterdam
Sjaf Broederliefde

Rijschool Driving Control is the way to go. Ik heb een hele goeie tijd gehad bij de lessen. De instructeur was duidelijk en straight to the point maar er was ook ruimte voor een beetje lol en humor af en toe. Voor mij de perfecte combinatie waardoor ik dus ook voor al me examens in één keer ben geslaagd. Dus geloof me op me woord het is zeker een aanrader. Bedankt voor de fijne tijd het was me een genoegen.

Wij starten met een proefles zodat jij daarna zelf een vrijblijvende keuze kan maken of je een goed gevoel hebt bij de rijschool en natuurlijk of de rijschool past bij jouw voorkeur en wensen. Daarnaast kan de rijinstructeur een persoonlijke lesadvies uitbrengen. Je weet dan direct welke pakket en hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs succesvol te kunnen behalen.

Blauw logo Rijschool driving control Rotterdam

Wilt u zonder zorgen van uw vrijheid en leven genieten? Haal dan nu snel en voordelig uw rijbewijs! Hiervoor bent u bij rijschool Driving Control aan het juiste adres.

Contact

Gerrit van de lindestraat 71D
3022 TE Rotterdam
06 39358478
info@rijschooldrivingcontrol.nl
Iban: NL95INGB008219351
KvK: 71127143
Btw: 207948379B01
CBR: 3431F1

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag t/m zondag 12:00 – 17:00
Alleen langskomen op afspraak